2014. május 13., kedd

Van egy hely Magyarországon.....




 a Catherine's Cottages Csákberényben, a Vértesben olyan kilátással mintha egy másik világba csöppennénk. Egy álom esküvői helyszín, olyan érzése van az embernek, mintha nem is Magyarországon lennénk és attól lesz mégis nagyon különleges, hogy itthon van, a közelünkben. 




Amikor először jártunk ott a családommal,  hónapokig Csákberénybe akartam költözni, még házat is néztünk. Aztán simán lehet ám, hogy igazából én a Catherine's Cottages-ba szerettem volna költözni.




És miért pont most mutatom be a helyet?  Boldogan jelenthetjük be, hogy az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy októberben, egy kedves menyasszonyomnak mi csináljuk majd a dekorációt a szertartás utáni mulatságra. Igazi szerelem munka lesz. A tervezésbe és az esküvői styling minden kulisszatitkába, sok DIY-al, benneteket is be fogunk avatni Orsival, itt a blogon. Szeretjük a pinterestet, sőt imádjuk, de a blogon szeretnénk megmutatni, hogy bármi megvalósítható itthon is, nem csak a világ másik végén, főleg nem csak mutogatni tudjuk, hanem megvalósítani is.




Catherine's Cottages hivatalos oldalához kattints IDE
Catherine's Cottages wedding-ről: ITT

fotók forrása:  Catherine's Cottages hivatalos oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése