2013. november 13., szerda

Minden nap, egy boldog nap?...

fotó: pinterest.
Dehogy is!..... Legalábbis nem mindig érezzük úgy. Ha már reggel esik az eső vagy éhgyomorra a kávézaccot melléütöm a kukának, vagy éppen csak olyan semmilyen kedvem van....kell találni valamit ami kicsit feldobja a napot, mielőtt az ébredő család feldobná azt:) és már nem is marad időm foglalkozni a világvége hangulatommal.



Hát igazából ezért lett az Egy boldog nap is. Mert annyi minden szép dolog van. Lehetnek ám ezek nagyon apró dolgok is,  mint például a reggeli ölelős puszi vagy egy színes papírszívószál  a reggeli tejeskávéba, mert nagyon kellenek a szerethető dolgok a hétköznapokon is. A napokban valaki azt mondta nekem, hogy "Jaaaaaj...olyan az életed, mint a munkád ...mint egy ááálom. Sok sikert mindenhez!"- A jókívánságot köszönöm szépen, az első részhez meg csak annyit, hogy: Dehogy is!
 
Ahogy öregszem ( már kevesebb, mint 50 nap van hátra a 32-ig:), egyre egyszerűbb dolgokra vágyom és egyre jobban hiszem azt, hogy bármi lehetséges, csak ki kell dolgozni érte a "belünket is". ( már bocsánat:)  Megélni a mindennapokat. Szépen élni. És ami a munkát illeti számomra, bármilyen tortát megcsinálni, amit csak megálmodok, aztán csak halkan reménykedem, hogy nem csak nekem fog tetszeni.
Hogy miért is kezdtem el most ezt megírni? Mert szeretném ha az Egy Boldog nap, elindulna szépen a maga útján. Már láthatjátok az új oldal címeket is. Szeretnék ide mindenféle szép dolgot becsempészni.

 Természetesen nem tud teljesen független lenni a Pöttyös Bögre Édességtől, de nem szeretném mindenféle más dologgal bombázni azokat, akik a torták miatt lájkolták a PB Édességet.  Minden más ezen a blogon lesz. Mert azért legyünk őszinték, aki már túl van az esküvőn, lehet hogy egyáltalán nem érdekli az esküvős téma, az pedig itt sok lesz.

Tehát akit érdekel, minden más ami nem süti, lájkolja bátran az Egy boldog nap FB oldalt, hogy ne maradjon le semmiről. A PB SHOPba hamarosan érkeznek a  már régóta ígért termékek is, amik egy része már itt várják dobozokban az új gazdájukat.

És ha te is használod a Pinterestet, szeretettel várlak oda is. Kattints csak ide: http://www.pinterest.com/skniki/


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése