2013. október 21., hétfő

Háromszor IGEN....



Erről az esküvőről csak annyit mondanék, hogy nagyon hálás vagyok, hogy egy kicsit részese lehettem. Ez az esküvő pontosan 3x volt olyan kedves a szívemnek, mint a többi, ahol idén jártunk. Érthető miért, ugye? Éljenek, a  Hachbold lányok!
...és nem mellesleg Anna, egy olyan hazai divattervező páros egyik tagja, akinek a ruháikért, (ANNAEVA ) mindig is odavoltam.




 


    









 












 






 






 
" Egyszerű romantikus esküvő volt az álmunk. Vintage hangulat, friss virágok, élőzene, sok csipke, és rózsák. Ugyanakkor inspiráltak az amerikai filmek, klasszikus teátrális hangulatú esküvői is. A hármas- esküvő gondolata már nagyon régen felmerült bennünk, tinédzser korunkban is arról álmodoztunk két lánytestvéremmel, milyen jó lenne ha úgy hozná az élet, hogy egyszerre menjünk férjhez. 

Sokan azt gondolják, hogy ez sok kompromisszumot igényelt részünkről, de büszkén mondhatjuk, hogy nem. Sőt, szinte minden részletben egyforma elképzeléseink voltak. A zenétől kezdve a dekorációig. Kompromisszumokat sokkal inkább a négy családnak kellett kötnie. Ilyen volt például a helyszín kiválasztása. Mivel a három pár összes tagja, és így a családjaink is ugyanazon a környéken élnek, adott volt, hogy itt keresünk helyszínt. A választás a piliscsabai Pázmány Péter Egyetem aulájára esett. A Stephaneum épületét nem mellesleg Makovecz Imre tervezte, ennek megfelelően egy fantasztikusan egyedi, és gyönyörű helyszínről van szó. Mivel a terem önmagában is lélegzetelállítóan néz ki, úgy döntöttünk nem visszük túlzásba a dekorálást. Mindent magunk készítettünk elő, egy jóbarátunk segítségével aki hivatalosan is esküvők dekorálásával foglalkozik. 

Magunk készítettük el a tortacsipkékből álló girlandokat, a három különböző színből összeállított szalvétákat,a horgolt, és csipkedíszekkel becsomagolt mécsestartókat, és a gyönyörű hortenziából álló asztaldíszeket is közösen raktuk össze a virágos barátunkkal. Az ültetőkártyák kis legyezőkként funkcionáltak, amikre én terveztem a feliratot és a grafikát, úgy ahogyan a meghívókat is. A dekoráció három fő színe a fehér a fekete, és a rózsaszín volt, valamint voltak még olyan visszatérő elemek, mint a hat kis madárka- sziluett. A dekoráció fontos része volt még a “fotózkodó- sarok” ami egy régi bútorokból, madárkatitkából, kis lámpásból összeállított enteriőr volt.  

Mindhárman szakmabeliek vagyunk (Kata sminkes, Réka fodrász, Anna ruhatervező). Az esküvő előtt szinte minden ismerősünket az foglalkoztatta, hogy hogyan fogunk kinézni. Érdekes módon nekünk mégsem ez volt a legérdekesebb mozzanat az esküvő szervezésekor. Valószínűleg azért mert mindannyiunknak határozott elképzelése volt. Azt szerettük volna ha jól mutatunk egymás mellett, de mégsem vagyunk egyformák. Ezért döntöttünk úgy, hogy teljesen egyforma alapanyagokat használunk, de különböző fazonokat. Mindhárman egyszerű ruhára, frizurára és sminkre vágytunk, azt szerettük volna ha nem vagyunk nagyon mások, mint a hétköznapokban. Mivel tudtuk, hogy sokat fogunk táncolni, a kényelem volt a fő szempont. 

Ennél talán fontosabb volt nekünk az, hogy koszorúslányaink (akik mellesleg több, mint harmincan voltak) egységesen nézzenek ki. Szerencsére barátnőink nagyon szerették az ötletünket. Egyszerű és kényelmes matrózcsíkos felsőket kaptak rózsaszín és fekete tüllszoknyákkal, amit színekben harmonizáló kardíszekkel dobtunk fel. 

Klasszikus ütemben haladt az esküvő. Kora délután kezdődött a templomi szertartás, közvetlenül utána pedig a polgári ceremónia zajlott, amit a vacsora követett. Hat órakor szolgálták fel az egyszerű, házias ételekből összeállított menüt. Nagyon fontos része, és fantasztikus sikere volt az óriási desszertasztalnak amelynek hangulata abszolút követte az esküvő stílusát. Semiképp nem szerettünk volna marcipán, vagy fondan bevonatú menyasszonyi tortákat, ezért esett a választásunk a krémmel díszített színátmenetes, de igazán klasszikus stílusú édességekre. Nagy kedvencünk volt a három szépséges cukorvirág, amelyek mindhárom tortát díszítették. Visszagondolva is nagyon boldogok vagyunk, hogy olyan esküvőnk lehetett amire mindannyian vágytunk, külön boldogság, hogy megoszthattuk egymással ezt a napot."



Virágok, dekoráció: Bakos Márta

Desszert, Torták: Pöttyös Bögre Édesség

Catering: http://www.finedinecatering.hu/eskuvoszervezes/

Székek: Brent

Ruhák: ANNAEVA

Smink: Hachbold Kata

Haj: Hachbold Réka

Fotók: Kőműves Kata és Markovics Gábor // GabeFoto

1 megjegyzés:

  1. Tisztelt Cím! Szeretném kérni a blog tetejétől számítva az alábbiakban felsorolt képek eltávolítását: 6;16;21;26;28; mivel
    ezeknek bármiféle közzétételéhez semmilyen módon nem járultam hozzá, magamat nem tekintem közszereplőnek.Köszönettel.:
    “A háromszor igen, egy azóta elvált tagja”

    VálaszTörlés