2013. október 7., hétfő

Egy igazi romantikus DIY esküvő, Lepsényben.


Amikor minden egyes részlet egyszerűen illik egymáshoz, az nagyon szerethető, főleg ha esküvőről van szó. Petra és Dávid esküvője ilyen volt. Az ő esküvőjükben volt romantika, móka és néhány hagyományos elem is, így lett kerek. És persze a sok DIY ötlettől.








 





  

 


Az esküvő gondolata már rég foglalkoztatott, de ahogy megtörtént a párizsi lánykérés és a házasság gondolata egyre kézzel foghatóbb lett a számomra, úgy tisztult le minden tervem az esküvőnk kapcsán; úgy láttam egyre világosabban mik azok, amik igazán megmutathatják azt a szerelmet és azt az érzelmi világot, amik a mi kapcsolatunkat jellemzik.
Habár az első pillanatokban még csak elképzeléseim voltak egy biztos pont volt az esküvőnk kapcsán, hogy egy régi nagy álmom teljesülhessen, Gáncs Erika, a Charlotte blog fotósa készítse el a fotókat nagy napunkról! Idővel aztán folytonos frissítésekkel néztem a külföldi esküvői blogokat és ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy a romantikus, nem épp a szokványos, DIY esküvő áll hozzánk a legközelebb. Ezután szinte minden sorsszerűen került a birtokomba. Kezdve a ruhával, ami teljesen véletlenszerű facebook reklámnak köszönhetően lett a nagy napon a viseletem, folytatva a meghívóval és dekorral, amit a barátnőm nővére készített el számunka és az egész család segédkezett benne. Katával könnyű volt együtt dolgozni, hiszen szinte a gondolataimban olvasott, nagyon könnyű vele megtalálni a közös hangot és még az utolsó pillanatban is bármilyen ötletet lelkesen valósított meg számunkra csak, hogy minden úgy legyen, ahogy azt megálmodtuk.
Nikire is szinte a legnagyobb kétségbeesésemkor hívta fel a figyelmet szintén egy barátom és ahogy megnéztem a képeket a Pöttyös Bögre oldalán egyből megnyugodott a lelkem és megszűnt a több nap óta tartó nyugtalanságom. Egy újabb nehézséget pipálhattam ki. És ahogy egyre inkább körvonalazódtak a tények úgy talált meg minden lehetőség és nyugodhattam meg egyre inkább.
Lehet, hogy nem volt minden a legeslegtökéletesebb és voltak nehézségek, aggodalmak, bakik, nekünk mégis tökéletes volt, mert a MI napunk volt! 

 Petra+ Dávid

fotó: charlotte blog
ruha: Nana dress
haj: Varga Ivett fodrász
smink: Mester Zsófia
Kalitkafátyol, öv és hajdísz: Boudoir Wedding
virág: Tűzvirág, Székesfehérvár
torta: Pöttyös Bögre Édesség
LOVE felirat, cupcake csipke, topper: Csipkedesign
dekoráció: DIY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése