2015. július 27., hétfő

Az esküvői ruha másként 1.rész

Akik kicsit lelkesebben követik az " Az én tortámat" tudják, hogy imádom a fiatal magyar tervezőket.  Amikor az esküvői ruhátokra gondoltok, nagyon szeretném ha nem csak a kölcsönzős ruhák jutnának eszetekbe vagy éppen az, hogy "ÚÚÚÚristen, fogyókúráznom kell, mert csak akkor leszek szép menyasszony ha mínusz 5kg-al de inkább 10-el leszek kevesebb a Nagy Napon, mert azok a csodás ruhák, nádszálkisasszonyokon az esküvői  katalógusban csak akkor állnak majd szépen rajtam is". 

Pedig a szerelmetek úgy kérte meg a kezeteket, ahogy pont most vagytok. A menyasszonyi ruhátok a legfontosabb, mert ha a menyasszony, Te, nem érzed a világ legszebb nőjének magad az esküvőtök napján, minden más csak felesleges díszlet. 

Van más opciós is,
ha olyan ruhád lesz, ami pont a Te stílusod, a Te álmod és a Te alakodhoz van igazítva szakértő kezek között. Ma már semmi "úri huncutság" nincs abban, ha valaki egy hazai divattervezővel készítteti el a ruháját. Ők ugyanolyan nők, mint Te vagy én és tiszta szívből azon dolgoznak, hogy életed egyik legszebb napján úgy érezd, hogy álmaid ruháját viseled.

Ezért szeretnék Nektek néhány nagyon tehetséges tervezőt, akit magán emberként is nagyon szeretek és csodálom a munkáját, mert tudom, hogy milyen tehetséges, szorgalmas és lelkiismeretes.

 Jöjjön először Beke Luca, akiért családunk minden nő tagja oda van, a kislányom Mimi is, mert Luca az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Luca gyermek ruhákat is tervez, ami a világban már nagy sikereket ért el és egy női ruha márkája is van évek óta, a Lucidité, ami idén nagyon népszerű lett a menyasszonyok körében.

 "Ahány lány, annyiféle álom, annyiféle elképzelés és vágy, ezért nem szabad, hogy pont ilyenkor, ebben választaniuk kelljen. Pont olyannak kell lenni a ruhának, mint ők maguk, amiről kislányként álmodtak.

Semmivel sem többnek, semmivel sem kevesebbnek. Pont annyira hangsúlyosnak, hogy azért azt, ami igazán fontos, hogy ki van a ruha mögött, kik ők maguk, ne fedje el… egyszerre legyen szemet gyönyörködtető és kiegészítő, feltűnő de nem hivalkodó..
Ilyen egy Lucidité esküvői ruha. "





 





 


tervező: Beke Luca, Lucidité 
fotó: Kóródi Gabriella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése